IMG_1946Overal om ons heen worden beloftes gedaan. Maar deze waarmaken is wel even iets anders dan zomaar iets beloven en niet na (kunnen) komen. Wellicht herkenbaar? Gelukkig is ook de andere kant waar. Er worden ook beloftes nagekomen en waargemaakt.

In de Bijbel worden meerdere keren beloftes gedaan. Op diverse plaatsen is te lezen dat God betrouwbaar is als het gaat om wat Hij voorzegt (zowel in het Oude Testament als in het Nieuwe Testament). In het Oude Testament is al aangegeven dat Zijn zoon een grote verandering in de wereld teweeg zou brengen. Jezus heeft dit in Zijn leven waargemaakt en ons de weg gewezen naar een betere en nieuwe wereld.

Zo betrouwbaar is God als het om beloftes gaat. En aan het eind van die betere en nieuwe wereld wacht ons de grootste belofte: samen zijn met God en Jezus in die nieuwe wereld. Wat een bijzondere dag zal dat zijn. Dit alles is via woord, samenzang, muziek, beeld en overdenking uitgewerkt in ons nieuwe themaprogramma ‘Glorious Day’.

De première heeft op 14 mei 2017 plaats gevonden in de Vrije Evangelische Gemeente te Leeuwarden.
Wilt u deze dienst ook zien in uw gemeente of meer weten? Neem dan contact op met onze contactpersoon. Zij vertelt u graag meer.