The Young Christian Singers in 2020

In het jaar 2020 is gospelkoor The Young Christian Singers weer met allerhande projecten, themaprogramma’s en optredens bezig. Traditiegetrouw staan de eerste maanden in het nieuwe jaar in het teken van de voorbereidingen op Pasen. In die periode presenteren we op diverse plaatsen ons themaprogramma ´Forgiven´. Kijk in de agenda voor de optredens.

Terwijl we deze optredens voorbereiden, kijken we ook al weer verder vooruit. De optredens tot de zomervakantie vullen de agenda en vragen onze aandacht.

De activiteiten voor het Gospel Event Leeuwarden zijn in januari al gestart. Het evenement wordt gehouden op 14 november 2020 in kerkgebouw “De Wijngaard”. Houd voor actuele informatie  de site en onze Facebookpagina in de gaten. Deze zevende versie wordt heel speciaal. Inschrijving voor belangstellenden volgt in mei.

We hopen u bij één van onze optredens te mogen begroeten.

Top