Zing jij (tenor) mee met onze optredens?

Zing jij (tenor) mee met onze optredens?

 

Hoe vier jij kerst in 2022?

Voor de optredens met kerst zoekt gospelkoor The Young Christian Singers versterking bij de tenoren. Beleef kerst dit jaar op een speciale manier, en geef je gratis op!

Net als vele anderen, hebben we ook jou eerder mogen verwelkomen in ons projectkoor. Ook nu zouden we graag met jullie doelgericht naar de kerstoptredens toe willen werken. Met gezellige oefenavonden op de vrijdag, van 7 oktober tot en met de kerst.

Geef je hier gratis op

The Young Christian Singers

Al sinds 1977 zijn we als gospelkoor actief in Friesland en daarbuiten met medewerking aan diensten, seizoenstart en seizoenafsluitingen, maar organiseren we ook concerten voor een groot publiek. Het gospelkoor bestaat uit ca. 30 zangers en zangeressen en wordt begeleid door een ervaren band van 4 muzikanten met drums, bas, piano en gitaar. Dirigent is Wilco Kloosterman.

Kerstconcert met Iris Kroes en de Nije Bazún


Eén van de optredens is een kerstconcert in Stiens, in samenwerking met de bekende zangeres en harpiste Iris Kroes en brassband De Nije Bazún uit Britsum. In andere optredens voeren we onze themadienst Het mysterie van kerst op, in verschillende kerken in Friesland.

Ik heb een vraag
Top