Start van het project ‘Gospel Event Leeuwarden 2017’

Start van het project ‘Gospel Event Leeuwarden 2017’

Het is bijna zover! Na een intensieve voorbereiding is het tijd voor de start van het project ´Gospel Event Leeuwarden 2017´. Gospel Event Leeuwarden 2017 is de 4e editie op rij.
Het project start op vrijdag 13 oktober met de eerste repetitie van het projectkoor, samen met gospelkoor The Young Christian Singers.

De editie van 2017 is bijzonder. Het is dit jaar namelijk 40 jaar geleden dat gospelkoor The Young Christian Singers (vanuit de Vrije Evangelische Gemeente te Leeuwarden) werd opgericht.
In dit jubileumjaar is opnieuw gekozen voor een groot projectkoor, het aantal aanmeldingen bereikte binnen een week al het aantal van 70. Door de grote
belangstelling in de afgelopen jaren was ook een grotere locatie noodzakelijk.
Deze hebben we gevonden in De Morgenster aan het Vrijheidsplein.

Een jubileumjaar vraagt om iets bijzonders. Speciaal voor deze editie van Gospel Event Leeuwarden is een eigen compositie geschreven door muzikaal leider Wilco Kloosterman met teksten van koorleden en tekstschrijver Eric van Lunzen.
Het concert start met deze spectaculaire opening en dit is de opmaat voor een sprankelende avond.
Daarnaast voert het projectkoor zelfstandig een nummer uit. Een primeur die iets moois belooft.

Bijna 70 projectkoorzangers en zangeressen staan op 11 november vanaf 20.00 uur op het podium, naast The Young Christian Singers. Samen maken zij er, onder de bezielende leiding van muzikaal leider Wilco Kloosterman, een spetterende avond van.

In het repertoire is vanzelfsprekend plaats voor gospel, maar in deze versie van Gospel Event Leeuwarden 2017 is ook ruimte voor de favoriete nummers van het projectkoor van de afgelopen jaren. Dit levert een gevarieerd programma op.

Houdt deze website en onze Facebookpagina in de gaten. Daar volgt meer informatie over de kaartverkoop (via de website).

Top