Inschrijving projectkoor Gospel Event Leeuwarden 2016 is gestart!

Inschrijving projectkoor Gospel Event Leeuwarden 2016 is gestart!

Na de succesvolle edities van Gospel Event Leeuwarden Part 1 (2014) en Part 2 (2015) kon het niet uitblijven. Gospel Event Leeuwarden 2016 komt eraan! Na enkele weken van voorbereiding is het dan nu zover: de inschrijving voor het projectkoor voor Gospel Event Leeuwarden 2016 is open!

Gospel Event Leeuwarden is een project van Gospelkoor The Young Christian Singers. Onderdeel van dit project is het vormen van een projectkoor waarmee we een spetterend concert gaan houden. Door het gospelkoor en projectkoor wordt niet alleen gospel ten gehore gebracht, in het programma zijn ook bekende popsongs (van o.a. Michael Jackson) opgenomen. In 5 repetities gaan gospelkoor en projectkoor hiermee aan de slag en vervult het projectkoor een belangrijke rol in het concert. Er is plaats voor 60 deelnemers.

Wil je er bij zijn en meedoen?
Geef je dan (snel) op als deelnemer aan het projectkoor.
Het aanmeldformulier vind je onderaan op deze pagina.

De repetities starten op vrijdagavond 30 september en het concert wordt gehouden op zaterdagavond 29 oktober in het gebouw De Fontein, Goudenregenstraat 77 te Leeuwarden.
Voor deze 5 repetitie avonden en het concert vragen we voor de onkosten een bijdrage van € 10. Studenten die zich aanmelden krijgen 50% korting!

Na aanmelding ontvang je zo vlot mogelijk nadere informatie over deelname aan Gospel Event Leeuwarden 2016.

 

Meld je hier aan:

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Jouw geboortedatum

Jouw woonplaats

Jouw telefoonnummer

Top