Aankondiging kaartverkoop Gospel Event Leeuwarden 2016!

Aankondiging kaartverkoop Gospel Event Leeuwarden 2016!

Bijna is het zover!

Na een intensieve voorbereiding van een half jaar is het bijna tijd voor de uitvoering van Gospel Event Leeuwarden 2016.

Gospel Event Leeuwarden 2016 is het 3e event op rij. Na de geslaagde edities in 2014 en 2015 is er opnieuw een gospel event in Leeuwarden met Gospelkoor The Young Christian Singers én een projectkoor. Na de evaluatie van het concert in 2015 werd duidelijk dat steeds meer mensen enthousiast zijn om te zingen. Er is daarom gekozen voor een groter projectkoor.

Het projectkoor was snel gevormd: binnen een paar weken was de limiet voor het maximale aantal aanmeldingen bereikt. Ruim 60 zangers en zangeressen staan op 29 oktober vanaf 20.00 uur op het podium, naast The Young Christian Singers. Samen maken zij er, onder de bezielende leiding van muzikaal leider Wilco Kloosterman, een spetterende avond van.

In het repertoire is vanzelfsprekend plaats voor gospel, maar in deze versie van Gospel Event Leeuwarden 2016 is ook ruimte voor popmuziek. Verrassende popnummers met een boodschap!

De voorbereidingsavonden (5x) zijn zeker de moeite waard. In hoog tempo studeert het projectkoor, samen met The Young Christian Singers, 8 nummers in en het klinkt fantastisch!
Op naar de finale: samen op het podium in de Fonteinkerk.

Kaarten bestellen voor het concert is alleen mogelijk via deze website, en de kaartverkoop start op zaterdag 1 oktober.
Wees er op tijd bij, want vol = vol!

Top