058 Gospel Vibes – Koop je tickets nu!

058 Gospel Vibes – Koop je tickets nu!

Hoor en voel wat Leeuwarden op het gebied van Gospel te bieden heeft!

Met twee concerten in het weekend van 20 en 21 mei organiseren multicultureel gospelkoor All for One en gospelkoor The Young Christian Singers een unieke gospelervaring voor Leeuwarden: 058 Gospel Vibes. Met het zingen van African gospels, klassieke én hedendaagse Gospels word je meegenomen in de verscheidenheid van gospelmuziek. Maar ook door verrassende samenwerkingen tussen de beide koren uit Leeuwarden, waarbij in totaal meer dan 80 zangers en zangeressen op het podium zullen staan. De koren worden begeleid door voltallige bands.

Op zaterdagavond 20 mei 20.00 uur en op zondagmiddag 21 mei 16.00 uur heeft iedereen de kans om bij deze unieke concerten aanwezig te zijn. Beide concerten worden gehouden in de Westerkerk in Leeuwarden (voorheen Poppodium Romein), die speciaal voor deze concerten haar deuren opent. Kaarten bestel je voor € 5,- door een email te sturen naar 058gospelvibes@gmail.com.

 
40 jaar gospelkoor The Young Christian Singers!

Dit jaar bestaat gospelkoor The Young Christian Singers uit Leeuwarden 40 jaar! Een bijzondere mijlpaal in de geschiedenis van het koor.
Wat begon als een jongerenkoor in de jaren ’70 groeide uit tot een gospelkoor dat al niet meer weg te denken is in de gospel in Noord Nederland.

En de groei is er nog lang niet uit. Nog steeds melden zich nieuwe leden die graag mee willen doen aan de missie van het gospelkoor: het goede nieuws vanuit de Bijbel delen met wie het horen wil. Dat doen we met passie, beleving en enthousiasme met een band van 5 ervaren muzikanten en ca. 30 zangers en zangeressen.

In dit jubileumjaar heeft de jubileumcommissie een aantal activiteiten in petto. Geen éénmalig jubileumconcert, maar gedurende het jaar 2017 zullen een aantal activiteiten in het teken staan van ‘40 jaar The Young Christian Singers’.
Voor een compleet overzicht kun je terecht op onze website en Facebook pagina.

 

Top